Financiële Administratie

‘alle zorgen uit handen’

Een goede financiële administratie is onontbeerlijk voor elke onderneming. Niet alleen is zij onmisbaar als het gaat om het uitzetten van het managementbeleid, ook is zij van het allergrootste belang daar waar het gaat om de communicatie met derden. Denkt u hierbij aan instanties als banken, andere kredietverstrekkers of fiscus. Wij geven u hier graag een beknopt overzicht van onze dienstverlening op het gebied van de financiële administratie.

Startende ondernemers

Wij bieden speciale aandacht en begeleiding voor startende ondernemers. Als startende ondernemer voert u vaak zelf de financiële administratie van uw bedrijf. Dit kan op het eerste gezicht voordelig lijken, u bespaart immers op de kosten voor een boekhouder of accountant. Maar vaak wordt vergeten dat het voeren van de administratie een tijdrovende bezigheid is en dat het ten koste gaat van de hoofdactiviteit van uw organisatie.

Daarom heeft Visser & Koehler in Naaldwijk speciaal voor de startende ondernemer een pakket van administratieve diensten samengesteld. Hierin worden de gegevens op een snelle manier verwerkt in uw boekhouding en op door u gewenste momenten naar terug gerapporteerd over uw financiële situatie en de prestaties van uw bedrijf.

Het pakket bestaat uit de volgende diensten:

  • Opstarten en inrichten van de financiële administratie voor uw bedrijf
  • Verwerken van de administratie
  • Samenstellen en digitaal verzenden van de aangifte omzetbelasting
  • Het periodiek rapporteren van uw financiële situatie en -prestaties
  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting

Altijd een Administratief of Financieel specialist voorhanden.

Visser & Koehler werkt intensief samen met accountantskantoren en een financieel en juridisch adviseur.